A Milktrader Kft., az Ön élelmiszeripari beszállító partnere, üdvözli Önt.

A Kft. tulajdonosai a ’90-es évek óta foglakoznak tejtermeléssel és modern farmjaikon több tízmillió tonna nyerstejet termelnek évente. Miután Magyarország az Európai Unió tagja lett, ez a tejmennyiség a Milktrader Kft.-n keresztül került értékesítésre. Azóta a forgalmazott termékek skálája jelentősen szélesedett.

Az újabb és újabb csapatunkhoz csatlakozott farmok hatására folyamatosan bővül a tejmennyiség is, így mára cégünk a folyékony tejtermék-kereskedelem egyik vezetőjévé nőtte ki magát. A nagy volumen miatt és a teljeskörű szolgáltatás kifejlesztése érdekében saját logisztikai részleg született, amely integrációja előnyt jelent mind termelőink, mind partnereink számára.

Tulajdonosok

A Belga Claessens család és a Holland Janssen család már több mint két évtizede telepedtek le Magyarországon. Az évek alatt mindketten az ország és Európa kiemelkedő tejtermelőivé váltak. Mindkét telepen több mint 10 millió liter tejet termelnek évente. A tehenészetek Európa legmodernebb állattartó telepei közé tartoznak, ahol alapfeltétel a tehénkomfort, a környezetvédelem és mindenek felett a tejminőség, ami megfelel az összes EU előírásnak. Tejünk alapfeltétele a hormon- és antibiotikum mentesség. Gazdaságaink műszakilag tökéletesen felkészültek a nemzetközi szállításra, rendelkeznek többek között 50.000 liter tárolókapacitással, ahol 4°C alatt van lehetőség tárolni a tejet, mielőtt szállításra kerül.

A MILKTRADER Kft. a CLAESSENES-GROUP Companys és a HUNLAND Dairy Kft. eredményes együttműködése révén, a tej termelés és szállítás területén is kimagasló piaci teljesítményt nyújtunk partnereinknek.